Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα 4K OLED gaming monitors με HDMI 2.1 από τη Gigabyte

*
Η Gigabyte ανακοίνωσε τρία νέα 4K OLED gaming monitors με HDMI 2.1. Επιπλέον, υποστηρίζουν το standard HDR 1000 της VESA και έρχονται σε 32'', 43'' και 48'' Τα μοντέλα των 32'' και 43'' είναι τα FI32U και FV43U, αντίστοιχα και είναι εφορσιασμένα με 144Hz panels. Σύμφωνα με τη Gigabyte το FI32U έχει χρονο απόκρισης 0,5ms που σημαίνει πως είναι ένα από τα ταχύτερα 4K gaming monitors της αγοράς. Από την άλλη το FV43U είναι λίγο πιο αργό, με χρόνο απόκρισης 1ms διαφορά που πολύ δύσκολα γίνεται αντιληπτή ακόμα και από τους πιο έμπειρους gamers.

To μοντέλο των 48'' με ονομασία FO48U, είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Επιπλέον, το μέγεθός του το κάνει να μοιάζει περισσότερο με τηλεόραση και ειδικά με τις CX OLED της LG που επίσης έχουν θύρες HDMI 2.1 και υποστηρίζουν 120Hz.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*